top of page

Havuzda Kalori Yaktıran Hareketler

Bestway Swimfinity ile Havuzda Kalori Yakın

Su içi egzersiz yapmanın sağlığa faydaları oldukça fazladır. Bestway Swimfinity ile, havuzunuzda karşı akıntı sistemi yaratıp istediğiniz zorlukta yüzme egzersizi yapabilirsiniz. Havuzda kalori yaktıran hareketlerin başında elbette ki kulaç atmak gelir. Belli bir ritimde ve hızda atacağınız kulaçlar size harika bir antrenman yapmanıza olanak verir.


Su İçi Egzersizlerin Keyfi

Su içi egzersiz yönetemlerini mi öğrenmek istiyorsunuz?

Su içi egzersiz yöntemleri arasında, yoğun ya da yavaş tempoda kulaç atmak, havuzunuzun konforunda yapabileceğiniz bir yöntem olarak yer alır. Suda egzersiz cihazınız sayesinde ister yüksek tempoda ister de düşük tempoda kulaç atabilirsiniz. Ayarlanabilir hız kademesi, ayarlanabilir zamanlayıcı size sporunuzu keyifle ve doyumla yapmanıza olanak sağlar. Bestway Swimfinity harika bir suda egzersiz cihazıdır. Kurulumu oldukça kısa zaman alır.

Havuzda egzersiz hareketleri

Suda Fitness Keyfi

Suda fitness ekipmanları mı arıyorsunuz?

Evinizin havuzuna alacağınız Bestway Swimfinity, size her gün, istediğiniz saatte, istediğiniz sürede, istediğiniz zorluk seviyesinde harika bir yüzme antrenmanı yapmanızı sağlayacaktır. Suda fitness yapmak karşı akıntı sistemiyle oldukça zevklidir. Bestway Swimfinity bir çeşit karşı akıntı sistemidir. Ve bu ekipman sizi yüzerken oldukça eğlendirir. Kalori yaktırır.


Karşı Akıntı Sistemi ve Yüzme Antrenmanı

Karşı akıntı sistemi nedir? Yüzerken ne işe yarar?

Karşı akıntı sistemi, havuzda kulaç atarken bir akıntıya karşı yüzüyormuş gibi bizi yüzdüren sistemdir. Bu sistem bize, attığımız kulaçların daha zor bir seviyede yapmamızı sağlar ve iyi bir yüzme antrenmanı yapmış oluruz. Bestway Swimfinity’de bir karşı akıntı sistemidir ve karşı akıntı sistemi bize havuzda tempolu kulaç atarak yüzme antremanı yapmayı sağlar. Bu sayede kalori yakarız ve sağlığımızı koruruz.


Havuzunuzu Karşı Akıntı Sistemli Bir Havuza Dönüştürün

Karşı akıntı sistemli yüzme havuzu nasıl yapılır?






Bestway Swimfinity ile havuzunuzu karşı akıntı sistemli bir havuza çevirebilirsiniz. Havuzunuzu karşı akıntı sistemli bir havuza dönüştürdüğünüzde, Bestway Swimfinity sayesinde ister yüksek yoğunluklu ve aralıklı egzersiz, ister hafif, sizi zorlamayan kulaç egzersizleri yapabilirsiniz. Bestway Swimfinity ile evinizin havuzunu, iyi çalışan bir karşı akıntı sistemli havuza dönüştürün. Basit kurulumu sayesinde, zahmetsizce montaj yaptırabilirsiniz.

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page