top of page

Fiberglass Havuz Bakımı Nasıl Olur?

Güncelleme tarihi: 14 Ara 2021

Fiberglass havuz bakımını mı merak ediyorsunuz? Tek parça fiberglass havuz bakımı nasıl olur? Fiberglass havuz bakımı nasıl yapılır? Havuz temizliği nasıl yapılır? Fiberglass havuzların bakım önerileri için hemenhavuz.com!

fiberglass havuz

Yüzme Havuzu bakımı söz konusu olduğunda, fiberglass havuzlar veya kompozit havuzlar öne çıkıyor. Çünkü gözeneksiz yüzeyleri neredeyse su geçirmezdir.


Fiberglass havuzların pürüzsüz, gözeneksiz yüzeyleri havuz suyunu daha iyi yönetilebilir ve bakımı daha az maliyetli hale getirir kılıyor. Ayrıca yüzeyleri yosun oluşumunun olmasını engeller. Haftada en fazla 1-2 saat bakım ile fiberglass yüzme havuzu sağlıkla kullanılabilir. Fiberglass havuz olan Nora Model Monoblok Havuz'u şimdi keşfedin!



Fiberglass havuz dayanıklı mıdır?


Fiberglass havuzlar günümüzde sektördeki en iyi garantiye sahip havuz çeşitleridir. Bunun sebebi fiberglas havuzun kontrollü bir ortamda en son kalite ve teknolojiye sahip fabrikalarda, el işçiliği ile üretiliyor olmasıdır.

Fiberglass havuzdaki jelkot sadece harika görünmekle kalmaz, bakımı da çok kolaydır. Yüzey gözeneksiz ve pürüzsüz olduğundan kolayca temizlenir ve leke tutmaz. Yazın her gününü tatili beklemek yerine evinizde tatildeymişseniz gibi havuz keyfi yaşamanın mutluluğunu paylaşın.

243 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page