top of page

Kompozit Havuz Nedir?

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2021

Kompozit havuz modellerini mi merak ediyorsunuz? Kompozit havuz fiyatlarını mı merak ediyorsunuz? Kompozit havuz çeşitleri, kompozit havuz modelleri, kompozit havuz yapımı, kompozit havuz fiyatları, kompozit havuz montajı için hemenhavuz.com!

kompozit havuz


Kompozit Hazır Yüzme Havuzu güçlü yapıya sahip olan, dirence dayanıklı, tek parça olarak imal edilen ve tek parça olarak montajının yapıldığı, modern Hazır Havuzlardır. Bahçelere, evlere hemen uygulanabilir.


Kompozit Havuzun Avantajı Nedir?


Kompozit Havuzlar fabrikada kontrollü koşullarda imal edilir. Bu sebeple Kompozit Havuzunuz evinize geldiğinde kuruluma hazırdır. Kompozit Fiberglass Havuzlar imal edilirken havuzlara istenilen jelkot renginin uygulanmasına izin verir. Renkler; havuz severlerin evlerinin estetiğini ve görünümünü tamamlayan bir renk seçmelerine olanak tanır. Kompozit Havuz Beton Havuzlara kıyasla çok daha hızlı bir şekilde evinizin bahçesine kurulabilir. Evinizin arka bahçesinde haftalarca inşaat yapımına gerek kalmaz. Kurulumdan hemen sonra sevdiklerinizle güzel vakitler geçirebilecek bir havuza sahip olmuş olursunuz.

Tek parça halinde üretimi yapılan Kompozit Havuz aslında bir Monoblok Havuzdur. Monoblok Havuz hakkında bilgi sahibi olmak için tıklayın!



Kompozit Havuzlara SPA Özelliği Eklenebilir Mi?


Evinizde bir Kompozit Havuzunuzun olması lüks bir deneyim sayılabilir. Buna bir de SPA özelliği eklenirse; eviniz adeta bir tatil cenneti haline gelebilir. Eviniz için SPA’sı olan bir Kompozit Havuz düşünüyorsanız, şanslısınız. SPA’sı olan bir Kompozit Havuz bakımı çok daha zor bir iş gibi görünse de; Havuz ve SPA’nın bir arada olmasının bir çok avantajı vardır. Kompozit Havuzunuza takılan Havuz Filtreniz; yalnızca Yüzme Havuzunuzu filtrelemekle kalmayıp bir de SPA’nızı temiz tutacaktır. Yüzme Havuzu ve SPA alanınız aynı yerde olduğu için temizlik aynı anda olabilir ve bu bakımı daha da kolaylaştırır. Kompozit Havuzunuza SPA özelliği de ekletirseniz gerçek anlamda SPA’nızı daha rahat kullanmış olursunuz. Evinde jakuzisi olan insanlar; jakuzilerini zaman geçtikçe daha az kullanmaya başlarlar. Çünkü temizlik ve bakımı oldukça uğraştırıcı olabilir. Fakat Yüzme Havuzu ve SPA ikilisi ile temizlik, kurulum konusunda endişelenmeye gerek kalmayacak. Çünkü sisteminiz dezenfekte edilecek ve havuzunuz ile birlikte çalışacak. Kompozit Yüzme Havuzu ve SPA’yı bir arada görmek bir arada görmek her zaman etkileyicidir. SPA özellikli bir Kompozit Havuz örneği için tıklayın! Yüzme Havuzunuzda; sevdiklerinizle, ailenizle çok eğlenceli vakitler, partiler ve havalı zamanlar geçirirsiniz. Küçük bir bahçeniz varsa; Yüzme Havuzunuz olamayacak diye üzülmeyin. Çeşitli boyutlardaki Kompozit Havuz Modellerinden mutlaka bir tanesi size uygun olacaktır. Alanınız kısıtlıysa her zaman bir Kompozit Havuza sahip olabilirsiniz. SPA ile Kompozit Havuzların kurulumu beton havuzlara göre oldukça kısadır. Hazır Havuzlar hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page