top of page

Hazır Havuz Nedir?

Güncelleme tarihi: 13 Ara 2021

Hazır havuz nedir? Hazır havuz modellerini mi merak ediyorsunuz? Hazır havuz fiyatlarını mı merak ediyorsunuz? Hazır havuz çeşitleri, hazır havuz modelleri,

hazır havuz yapımı, hazır havuz fiyatları, hazır havuz maliyetleri, hazır havuz montajı içerikleri için hemenhavuz.com!

hazır havuz


Havuz inşası oldukça fazla zaman alabilecek ve zor olarak görülen bir işlemdir. Havuz alanının açılması, su sızdırmaz bir alan oluşturulması, havuzun inşa edilmesi ve içerisinin tasarımının yapılması gibi pek çok aşama havuz yapma işlemini zorlaştırmakta ve sürecini uzatmaktadır. Bütün bu işlemleri kolaylaştırmak için hazır havuz sistemleri tercih edilebilir.


Bu havuz sistemleri sayesinde hızlı şekilde en ideal boyutta havuza sahip olabilirsiniz. Üstelik diğer havuz seçeneklerine göre daha uygun fiyatlar ile daha güzel ve pratik bir havuz inşa edilebilir. Demonte şekilde bulunan havuzlar istenilen alanın ölçüsüne göre tasarlanarak ilgili alana taşınır. Açılan uygun alanda kurulan sistem sayesinde beton atma işlemini beklemeden hızlı şekilde havuz kurulum işlemi gerçekleştirilir. Beton kuruma işlemi gibi uzun süreli işlemler beklenmediği için havuz kurulum işlemi daha kolay şekilde gerçekleştirilir. Hazır havuz fiyatları bu özellikleri sayesinde diğer sistemlere göre daha uygun olarak belirlenebilir. Hem hızlı kurulum özelliğine sahip bir sistem olması hem de uygun fiyat aralığı ile inşa edilebilmesi sayesinde hazır havuzlar çok tercih edilmektedir. Villa ve benzeri yaşam alanlarında, otel ve benzeri işyerlerinin bahçelerinde, kapalı alanlarında hazır havuz sistemleri sorunsuz şekilde kullanılabilmektedir.



Havuz sahibi olmak artık kolay ve hızlı bir işlem!


Neta Havuz tarafından yapılan hazır havuz sistemlerinin her biri kullanım kolaylığı ve işlevsellik ön planda tutularak tasarlanmaktadır. Standart özelliklere sahip prefabrik havuz sistemleri düz, yuvarlak ve oval özelliklerde inşa edilebilmektedir. Derinlik olarak ise altmış santimden başlayarak bir buçuk metreye kadar derinliklerde üretilebilmektedir. Standart sistemler kurulmak istenilen alanın genişliği ve uzunluğu ölçüsünde tasarlanabilir. Jakuzi özelliği bulunan havuz sistemleri, rahatlamak ve daha güzel bir havuz kullanmak isteyenler için ideal sistemlerdir. Bu sistemlerde ihtiyaç ve talep doğrultusunda merdiven sistemleri de kullanılabilir. Merdivenler fiber malzemelerden üretilmekte olup uzun ömürlüdür. Tercih edilen Hazır Havuz Modellerini inceleyin!


Hazır havuz sistemlerine ek olarak şişme havuzlar da kullanım kolaylığı sunmak adına tavsiye edilmektedir. Daha pratik şekilde kullanılmasında havuzların zemin üzerinde şişirilerek kullanılabilmesi etkili olmaktadır. Portatif havuzlar ise demonte şekilde tasarlanan havuzlardır. Taşınabilir ve tekrar kurulabilir olması bu havuzların çok tercih edilmesini sağlar. Ayrıca inşa edilme süreci olmadığı için yapı izni ve benzeri prosedüre ihtiyaç duyulmaz. Sağlam kumaş ile kaplı olan çerçeve sistemi sayesinde hem hafif hem de sağlam bir tasarım sunmaktadır.


İster açık alanda, ister kapalı alanda kullanım!


Hazır havuzlar ister açık alanda, ister kapalı alanlarda rahatlıkla uygulanabilir. Yüzme sporu için de ideal havuzlardandır. Prefabrik hazır havuzların en büyük avantajlarından biri de alanınıza uygulanış zamanının oldukça az olmasınıdır. Hazır Havuzlar 1 günde kurulabildiği için havuzunuza hemen sahip olabilirsiniz. Hazır Prefabrik Havuz Fiyatları; sistemin sahip olduğu avantajlar sayesinde diğer havuz inşa işlemlerine göre daha avantajlı olarak belirlenebilmektedir. İsteğe göre havuzlara sonsuz karşı akıntı sistemi, jakuzi, elektrikli ısıtıcı, aydınlatma ve üst kaplama sistemi de uygulanabilir. Bir Hazır Havuz çeşidi olan Monoblok Havuz modellerini buradan inceleyin!

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page